БЕБЕ ЕКСПО

Специализираното изложение BABY EXPO & ONLY 4 KIDS се провежда ежегодно с две традиционни издания – пролетно в зала „Универсиада”, София и есенно – в ДКС, Варна.

Мотото, под което се провежда BABY EXPO & ONLY 4 KIDS е „ДЕЦАТА – НАШЕТО БЪДЕЩЕ”, а перспективните цели, които си поставяме са: активиране на заинтересованите страни и общественото мнение, за изграждане на контрол над качеството и безопасността на продуктите за бебета и деца, популяризиране на естественото и здравословно хранене”, съвременните методики и грижи за правилно израстване и възпитание на децата.

Организираме BABY EXPO като комплексно събитие в популярния за съвременния маркетинг формат Trade show – специализирано изложение, което е отворено не само за тесни специалисти, а чрез атрактивни и широко рекламирани публични мероприятия, социални инициативи и активен PR привлича интереса на широк кръг от потребители, пред които се презентират качествата и предимствата на предлаганите продукти,  услуги и марки.

В петте дни на изложението фирмите – участници имат възможност за активен маркетинг чрез участие с изложбен щанд, презентация, допълнителни рекламни форми, включване в съпътстващия Дискусионен форум.

Забавните атракции за малки и големи превръщат изложението в един голям празник за всички посетители – с художници – гримьори, детски кът – „работилница” за играчки, клоуни, ежедневна шоу – програма с рекламни игри и томболи, куклен театър, детски кът, дегустация на торти, сладкиши и лакомства, ревю на облекла за бременни и Специално детско шоу „Пейте и играйте с бате Енчо”.

Допълнителна информация за предстоящите изложения, заявки и програма на проявите може да получите от офиса на Български Бизнес Форум.

ПАНАИРНА ПРОГРАМА