Услуги

ФОРУМИ И БИЗНЕС СРЕЩИ

 Освен провежданите повече от 60 прояви в годишния си панаирен календар Български Бизнес Форум организира изложения, презентации, промоции, конференции, форуми и бизнес срещи като основен организатор, партньор или подизпълнител на водещи международни и български компании, банки, нестопански организации и сдружения. Професионализмът, нестандартните идеи за презентация и завършения цикъл от рекламни услуги правят БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ предпочитан партньор в сферата на панаирната организация и реклама.

 

ИЗЛОЖЕНИЯ В ЧУЖБИНА

 Български Бизнес Форум предлага цялостно съдействие, посредничество и консултантска дейност във връзка с участие на български компании на изложения в чужбина, които фирмата представлява за България. Чуждестранната бизнес активност на БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ се концентрира главно в Балканския регион, Източна Европа, Черноморската зона, Русия и Средиземноморието.

Обърнете се към нашите рекламни специалисти, ако търсите актуалните възможности за участие в специализирани и общи изложения в чужбина.


ИЗГРАЖДАНЕ НА ЩАНДОВЕ

Български Бизнес Форум разполага с модерна панаирна конструкция с капацитет от 1500 m² за изграждане на изложбени щандове и външни бунгала (павилиони) в страната и чужбина. Фирмата разполага със собствен екип специалисти за дизайн и проектиране, транспорт, монтаж и демонтаж на стандартни или уникални щандове, както и с възможности за предоставяне на допълнително щандово оборудване и обзавеждане, осигуряване на технически персонал за аранжиране и поддръжка, изработка на рекламни надписи, пана и др. Богатият избор от различни типове материали, цветове и дизайн дават възможност за постигането на наистина уникални решения, изтъкващи водещите качества на определен продукт или търговска марка.

 

ТРАНСПОРТ

 Български Бизнес Форум предлага транспортиране на изложбено оборудване или експонати със собствени леки и тежкотоварни автомобили до всяка точка на страната.

Избирайки Български Бизнес Форум за свой панаирен партньор Вие ще получите завършен цикъл от панаирни услуги: Дизайн - Реализация - Транспорт - Поддръжка - Рекламна организация.

 

 

РЕКЛАМА

 Български Бизнес Форум предоставя на своите клиенти цялостни решения за ефективна реклама - разработване и реализиране на рекламни кампании и консултанска дейност в областта на рекламата и маркетинга, пълно рекламно обслужване, партньорство и съдействие за съвременен PR и външни комуникации.

БЪЛГАРСКИ БИЗНЕС ФОРУМ осигурява качествени и ефективни рекламни услуги в над 30 градове на страната:

 • Организация на рекламни промоции, презентации на нови продукти, пресконференции и коктейли
 • Реклама в печатни и електронни медии (регионални и национални)
 • Външна реклама чрез билбордове, хоругви, транспаранти, афиши
 • Разпространение на фирмени рекламни материали - флаери, листовки
 • Изработка на транспаранти, надписи от фолио, фирмени сувенири, печатна реклама
 • Реклама в официалните каталози на организираните изложения
 • Интернет реклама


ИНФОРМАЦИЯ И КОНСУЛТАЦИИ

„Панаирната контактна борса" - нова услуга в рамките на провежданите от Български Бизнес Форум изложения дава възможност на всяка фирма (участник или посетител на проявата) да представи или потърси оферта за доставка на стоки и продукти, както и да предложи партньорство. Компанията предлага разработване по индивидуално задание на маркетингови проучвания, информация за пазари, цени и актуална конюнктура, осъществяване на контакти и посредничество при сключване на договори, представителство и агентство на национално и регионално равнище.

 

ПАРТИ И ШОУ ПРОГРАМИ

 Съчетавайки съвременни рекламни форми с развлекателни и шоу елементи, Български Бизнес Форум организира в рамките на панаирната си програма или като отделни събития:

 • Ревюта, шоу програми
 • Фирмени партита и коктейли
 • Концерти на самодейни и професионални състави
 • Детски шоу - програми
 • Томболи с награди за посетители

ПАНАИРНА ПРОГРАМА